Tenké plátky sušeného hovězího masa. Maso s hořčicí je prostě klasika, kterou mají všichni rádi. Na marinování používám směs francouzské, kremžské a české plnotučné hořčice.
| Kategorie: | Sušené maso | 
|---|---|
| Záruka: | 1 rok | 
| Hmotnost: | 0.5 kg | 
| EAN: | 8594189760500 | 
| Maso: | Hovězí | 
| ? Příchuť: | Hořčice | 
| energetická hodnota na 100g: | 1380 kJ / 326 kcal | 
| tuky: | 4,91 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,74 g | 
| sacharidy : | 2,45 g | 
| z toho cukry: | 1,38 g | 
| bílkoviny : | 67,81 g | 
| sůl : | 5,94 g | 
Velké balení vhodné pro prodej v gastru nebo jako zásoba na polární expedice. (nebo když se vám fakt dlouho nechce zvedat z gauče)
Složení: hovězí maso 91%, hořčice bílá, hořčice černá, ocet kvasný lihový, vinný ocet, jablečný ocet, cukr, kurkuma, kyselina citronová, jedlá sůl, směs koření.
Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, s vysokým obsahem bílkovin, neobsahuje lepek.
Hmotnost: 200 g
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

 
 
                         
                         
                         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        