Blog

Historie a druhy sušeného masa

Sušení masa je staré jako lidstvo samo. Není se čemu divit, je to nejjednodušší způsob konzervace. D...

Co stojí za cenou Jimmyho jerky?

Kvalitní maso a ruční práce Dobré jerky se ze špatného masa udělat nedá. Musí být krásné, voňavé a ...

Veganské jerky z hub

Jimmy’s Food přináší novinku, Houbové jerky, což je skvělá možnost jak si pochutnat na sušeném ...

Nic na vás nešijeme

Zdroj: Mladá Fronta   Tomáš Baťa zásadně ovlivnil podnikání v Čechách i ve světě a nejen jeho...

Příběh Jimmy’s food

Ještě jako malý kluk jsem někde ochutnal sušené maso, a tak moc mi zachutnalo, že jsem ho okamžitě z...

Jimmyho příběh o Jerky

Kupuješ si jerky na benzínce? Kámo, v Americe to dělali už před půl tisícem let! Obecně vzato je je...

Jak se vyrábí sušené maso Jimmy’s food

Pro naše jerky vybíráme ty nejkrásnější, libové kusy hovězího. Všechno maso pochází primárně od prov...

7 položek celkem