Jak se vyrábí sušené maso Jimmy’s food

jerky-maso-03

Pro naše jerky vybíráme ty nejkrásnější, libové kusy hovězího. Všechno maso pochází primárně od prověřených českých chovatelů. Od začátku je veškerá práce ruční. Maso sami krájíme plátek po plátku, tudíž máme absolutní kontrolu nad kvalitou toho, co dáme sušit. Nakrájené maso mnoho hodin marinujeme ve směsi soli, koření a omáček podle vlastních originálních receptur. Naložené maso se poté pomalu suší horkým vzduchem, dokud neztratí cca 65 % hmotnosti.
Vysušené plátky následně chutnáme a kontrolujeme kvalitu vysušení. Pak už jen zbývá maso nasekat na menší kousky, zavakuovat, zabalit do krabic a může jít k vám.

Jerky vyrábíme ve čtyřech příchutích:

  • Teriyaki
  • Worcester
  • Hořčice
  • Chilli

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení