Ve višni nenajdeme moc vitamínů, trochu B i C, ale zato je višeň studna minerálních a stopových látek, které si naše tělo nedokáže vytvořit samo. Obsahuje především jód, vápník, železo, draslík, mangan i zinek. Tyto látky nám pomáhají účinně detoxikovat organismus, skvěle čistí krev a alkalizují. Višeň má také protirevmatické účinky.
Pitím našeho moštu s višní si nejenom pochutnáte, ale také posílíte váš imunitní systém a odstraníte si škodlivé látky z těla.
Mošt vyrábíme postupem, který zaručuje, že se v něm uchová co nejvíce vlastností čerstvě vylisované jablečné šťávy. Příznačný je rovněž sediment (jablečná vláknina) na dně láhve, který je znakem přírodního charakteru nápoje. Před otevřením protřepejte.
SLOŽENÍ
Jablečný mošt - 70%, šťáva z višní - 30%.
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.