Složení: Chilli papričky odrůdy Habanero (40 %) a Bhut Jolokia (30 %), jedlá sůl (30 %)
Hmotnost: 60 g
Produkt, který nám v portfoliu chyběl je konečně na světě. Ve skleničce najdete jen a pouze chilli papričky odrůdy Habanero a Bhut Jolokia, zakonzervované pořádnou dávkou soli. Používejte jako dochucovadlo, všude tam, kde vás to napadne, dle vaší vášně pro chilli dávkujte párátkem nebo špičkou kávové lžíčky. Na první ochutnání ucítíte svěží chuť chilli papriček, sůl a opravdu, ale opravdu ostrý pal.
vyrábí: ChilliMaga s.r.o.

Složení: Pomeranče (66 %), cukr, sušené chilli papričky odrůdy Bhut Jolokia Hmotnost: 210 g

Složení: Mango (61%), plnotučná hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, kurkuma, výtažek koření), cukr třtinový, kvasný ocet lihový, kari...

Složení: Povidla (švestkové polotovary (lektvar, sušené švestky), cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, barvivo karamel (56 %)), cibule,...

Tenké plátky sušeného hovězího masa. Příchuť pro ty, co to mají rádi ostré. Vyvážená chuť hovězího a chilli papriček Bhut Jolokia o pálivosti 750 000 SHU. Jerky jsou v 25...

Tenké plátky sušeného hovězího masa. Příchuť pro ty, co to mají rádi ostré. Vyvážená chuť hovězího a chilli papriček Bhut Jolokia o pálivosti 750 000 SHU. Jerky jsou v 25...

Pořádný balíček sušeného masa do batohu. Tenké plátky sušeného hovězího masa. Příchuť pro ty, co to mají rádi ostré. Vyvážená chuť hovězího a chilli papriček Bhut Jolokia o...

Mega balík sušeného masa Příchuť Teriyaki pochází z Japonska a největší oblibu získala v USA. Sladkoslaná kombinace, která tě jen tak nepustí.

Tenké plátky krůtího masa s jemnou chutí a sníženým obsahem soli oproti našim dalším druhům jerky

Sušené krůtí maso marinované v omáčce z manga, chilli a sirupu z agáve.

Tenké plátky sušeného hovězího masa. Jedna ze světově nejoblíbenějších příchutí, lehce nakyslá chuť díky jablečné šťávě s jemnou pepřovou pálivostí.

Tenké plátky sušeného hovězího masa. Maso s hořčicí je prostě klasika, kterou mají všichni rádi. Na marinování používám směs francouzské, kremžské a české plnotučné hořčice....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.